2014/08/14

HOLIDAYS


Pokud by se někdo ptal jaké mám prázdniny já. Tak zatímco vy jste si užívali moře, palmy, festivaly, život. :D Tak já Červenec obětoval spánku, a dvanáctihodinovým směnám v jedné fabrice, kde jsme vyráběli vegetariánský karbanátky, burgry, nugetky a dokonce i párky. Musím uznat, že když někde měsíc takhle dřete neskutečně vás to probere! Takže jsem za tu práci vlastně rád, je to pro mě dobrá zkušenost, konečně si mám co napsat do životopisu, samozřejmě, že přišla výplata na účet takže se teď cítím o jeden level higher.
Po měsíci toho typickýho pachu, a bolavých zad a levé nohy jsem si řekl, že prázdniny budu s radostí trávit u povinný maturitní četby. I když si s knížkama moc nerozumím, hlavně teda všichni říkali jak saturnin je super a tak. Musím se přiznat, že jsem ho nedočetl. Prostě mě to nebaví je to nudný, přijde mi to pitomý a ani trochu vtipný. Zjistil jsem, že si ty knížky prostě musim vybrat tak nějak podle svého vnitřního hlasu. Protože zabijáka, kterýho už si skoro nepamatuju ani o čem je, jen vím o zkažený francouzský společnosti a alkoholu, tak právě tahle knížka mě baví!
Další věc, už mám první jízdu v autoškole za sebou, nepřejel jsem žádný dítě i přesto, že se k tomu schylovalo. A odvezl jsem se v pohodě a v celku domů. Musím uznat že jsem to odkládal úplně zbytečně, prostě se mi tam nechtělo, ale teď se tam těším. Zálěží teda asi na hodně faktorech díky kterým pro vás autoškola bude příjemná. Ale mám super instruktorku, která má nový pěkný auto :D haha. 
V neposlední řadě Biologie. Kapitola sama o sobě. Poslední dobou jsem líný prase a na maturitní otázky kašlu a radši se učím křižovatky a značky. 
Když jsem skončil v práci. Říkal jsem si jak bude super mít zase celej den volno a stihnu spoustu věcí! Ale nakonec jsem skončil zase tam kde jsem začal, válím se v posteli a hraju sims a jsem totálně antiproduktivní. 
Taky nejsem zvyklej psát takhle dlouhý texty a tak radši jedu dát životopis do H&M a doufám každej den, ať mě tam sakra vezmou - pro mě by to byla práce snů :D. 

2 komentáře:

  1. haha, tady má někdo stejnou učebnici a.š.!
    saturnin je nejstrasnější katastrofa a zabiják je superkniha.
    kolikrát se ještě přestěhuješ, m.?

    OdpovědětVymazat
  2. já byla minulej srpen snad jen na počítači. pak už mě začala bolet ruka z toho věčnýho držení myši, až jsem si musela obvazovat ruku, abych mohla bejt pořád na počítači:-D letos pořádně něco dělám ( uhm, taky se divim )
    my máme mít tenhle školní rok praxi. a taky přemejšlim o H&M:-D haha. takže budu doufat, že tě tam přijmou :)

    OdpovědětVymazat